Eindelijk van start

Op 27 juli woog ik me, 114 kg zag ik tot mijn schrik. Dat betekent dat ik minimaal 39 kg moet afvallen om weer een gezond gewicht te bereiken.  Ik voelde me ellendig: kortademig, schuurplekken op mijn dijen op warme dagen, niks staat meer leuk, een soort van muurbloempje, totaal niet passend bij wie ik ben. 27 juli was ook de eerste dag van mijn vakantie naar Zuid Frankrijk. Normaal kom ik in de vakantie altijd minimaal 3 kg aan, dit keer lukte het me 3 kg af te vallen? Hoe dat komt? dat ga ik hier delen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>