De gezonde vakantie

Tijdens de Franse vakantie is het me gelukt om op een gezonde en prettige manier het aantal kilo’s kwijt te raken dat ik normaal tijdens een vakantie aankom. Het geheim van dit succes is: KIEZEN! Iedere dag bewegen, meestal een groene smoothy als ontbijt en (bijna) iedere dag iets extra’s zoals een wijntje en wat chips, maar dan geen taart. Of wel taart en koffie, maar dan geen wijn. Iedere dag veel groente en fruit, het brood een beetje beperkt. Ik heb niet het gevoel dat ik hierdoor iets gemist heb, wel voelde ik me al snel energieker, positiever. Dit patroon heb ik doorgezet na de vakantie, al heb ik geen taartje meer gegeten zoals dat citroentaartje…. wel neem ik nu iedere dag iets. Een stukje pure chocolade, een klein glaasje wijn, een paar blokjes kaas bij mijn bakje kerstomaatjes.

vakantiesucces1 vakantiesucces2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>