Ongemak verduren

Nu de nieuwigheid een beetje van het stappen tellen af is, begint mijn verveelde zeurkant het maar een gedoe te vinden om iedere dag meer dan 2,5 km te lopen van huis naar station en ‘ s avonds weer terug en ook begint diezelfde klaagmiep sub-persoonlijkheid het maar wat lastig te vinden dat ik niet iedere dag 5 ons afval. Erger nog, deze week geen beweging op de schaal.

image

Guess what? Jammer voor die zeurmiep. Om voor de zomer een gezond gewicht te bereiken zal ik wel vaker uit mijn comfort zone moeten komen…. En hoewel ik mijn rugpijn en neiging te overdrijven (niet met wandelen, wel met serieus heftig crosstrainen ofzo) serieus neem, betekent het niet dat ik soft moet worden. Het zal wel vaker moeite kosten, maar die moeite is het waard. Schouders eronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>