Anders dan eerst

Soms heb je iemand anders nodig om je een spiegel voor te houden. ‘Goh, het kijkt alsof je nu echt op een totaal andere manier met je gezondheid bezig bent’, zei maatje Ineke. Ik:”Nou, eh, ik kan nog steeds de mist ingaan, hoor, als ik weer in dieet-denken of eetbuien beland’. Zij: ‘Ja, maar anders dan eerder kies je nu gezond ipv snel resultaat met shakes en overmatig sporten’

Dat is waar ook….

Omdat hij er aan zat te komen deze week vaak/vaker op de weegschaal. En….. mijlpaal!!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>