Love yourself to pieces!

Na me een week helemaal happy te hebben gevoeld in mijn bubbel van resultaat, zonk gister de moed me weer helemaal in de schoenen. Het gebeurde toen ik gister een riem deed in de broek die zo afzakt dat ik hem aan kan doen zonder de knoop en rits te openen. Want de riem ging helemaal niet dicht. Ik heb nog zeker 15 cm te gaan voor ik het eerste gaatje haal…
Door jarenlange eetbuien en dan weer afvalraces heb ik mijn zelfbeeld verpest. Als ik in de spiegel kijk zie ik niet wat een ander ziet. Nu zie ik mezelf slank. Veel slanker dan eerst in ieder geval en ik verbaas me als dan zo’n riem niet past en schrik als het ware wakker uit mijn sprookje.

image

Gelukkig zijn er dan vrienden! In dit geval lieve M, mijn reismaatje. Die me appte ‘you’ve got to love yourself to pieces!’ Keep going!!! Ja! Niet mezelf op mijn kop geven, de boodschappen die ik meekreeg van mijn pesters nog eens op mezelf afvuren maar meer liefde aan mezelf schenken. Niet door mezelf in trance te brengen met ongezond eten en zo het ongemak te vermijden, zoals het verdriet te merken dat ik veel zwaarder ben dan ik dacht, maar door goede dingen voor mezelf te doen zoals goed eten, ontspannen, rustig bewegen, vrienden opzoeken voor steun.

Ook zonder mijn ‘resultaten’ ben ik helemaal okee!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>