Toetje !

Het is weer vakantie! En weer ben ik gemotiveerd om gezond(er) te eten. Hier op Aruba betekent het vooral zorgen dat er af en toe iets gezonds zoals fruit of groente op mijn bord belandt (de burgers, pizza’s maar ook oerhollandse bitterballen vliegen je hier om de oren en ook in de supermarkt is het meeste eten hier super ongezond) Verder natuurlijk gewoon met de stappenteller blijven bewegen.

Mijn strategie bestaat eruit dat ik het natuurlijk altijd veel te verleidelijke ontbijtbuffet aanpak op de volgende manier: ik neem eerst heel lekker vers fruit. Daarna een bakje yoghurt met wat müsli en als ik daarna nog zin heb in american pancakes, wentelteefjes, scrambled eggs of croissant neem ik dat. Maar dan maar een van die dingen: het is of die croissant of dat ei.

Lunch is meestal wat brood met kaas of ham. We eten vaak een bakje zoutjes en ‘savonds gaan we uit eten. Vandaag in het restaurant in het hotel. Ik koos voor kip en garnalen en we namen een toetje. Fried cheesecake stond er op het menu. Een foutje zo leek ons, ze bedoelden vast ‘baked’
Eh nee…. Gefrituurd dus. (Sorry voor dwarse foto. Ziet er raar uit, ik krijg hem helaas niet gedraaid)

image

Tja. Best lekker maar niet echt geweldig. Dus nam ik een paar hapjes. Tegenwoordig laat ik dan staan waar ik niet ontzettend blij van wordt. Kleine winst…

2 gedachten over “Toetje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>