Boodschappen en oude liefde

Vandaag bij het boodschappen doen vlogen de rode en roze koeken en cakes van Valentijnsdag me om de oren. Ik kon de verleiding niet weerstaan en kocht een stukje gemarmerde red velvet cake voor mijn dochter. Zelf nam ik een speltkoek maar mijn geest zei: MEEEEEER MEEEEEEER MEEEEEEEEER! Gelukkig kan je dat ook gewoon negeren dus na een ‘anders nog iets?’ volgde een duidelijke ‘nee, hoor, niets’. Daarna met tas vol brood, de koeken en cake naar de supermarkt. Daar een overheerlijke ananas, druiven, bananen en appels en een mager avondgerecht gehaald. En gelijk een plannetje voor de lunch bedacht: een oude liefde….

oma’s salade van ei, tomaat en augurk

kook een ei tot hij nog lekker zacht is, meng met stukjes tomaat en augurk. Beetje zout en peper erbij en klaar is ie!! Lekker op een verse boterham!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>