Underpromise, overdeliver!

Back in the days van de vaste werkplek had ik een collega die aan zijn computerscherm een papiertje had hangen met daarop de spreuk “underpromise, overdeliver!” . Daar moest ik aan denken toen ik zojuist een bakje versgesneden fruit at. Een bakje met verse ananas, banaan, kiwi en rode druiven. Bij de eerste hap merkte ik  al hoeveel lekkerder het is, dan ik tevoren had bedacht. Underpromise, overdeliver dus. Maar er is ook genoeg eten dat me keer op keer tegenvalt. Ik houd bijvoorbeeld best wel van croissants, maar de geur van een croissant vind ik echt zooooooo veel lekkerder dan de eerste hap. Maf is dat he? Welk eten is voor jou altijd underpromise, overdeliver? En welk juist overpromise?

 

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>