Een broodje aap is het gezondst!

Met een maatje met wie ik de wens om fit te worden deel, had ik het deze week over het broodje kroket. Het verhaal gaat dat die gezonder is dan het broodje kaas. Gelukkig zijn er mensen die dat dan uitzoeken. Kijk hier maar eens.

Grappig is dat ze het niet alleen over de calorieen hebben maar juist ook een aantal mentale dingen vermelden: van een broodje kroket eet je er vaak maar een en van broodjes kaas vaak meer dan een en: je legt meestal niet maar 30 g kaas op een broodje en wel maar een kroket, dus de berekeningen voor het broodje kaas zijn vaak niet kloppend.

mijn tip? Neem dat wat je het lekkerst vindt, schat wat je at niet te zuinig in, noteer het (en noteer alles wat je eet en drinkt), beweeg en plooi je rest van je dag er omheen.

 

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>