Welkom!

Woensdagnacht was het opeens zo ver: ik was wakker en vulde een lidmaatschapstest in op de site van mijn oude sportschool. Donderdagmiddag kwam het telefoontje van de receptioniste die al sinds jaar en dag bij de sportschool zit. ‘Wat leuk dat je weer terugkomt’, zei ze. ‘Ik herkende je naam en je foto nog’, zei ze ook. Donderdagavond stond ik er om mijn lidmaatschap te betalen en gisterenochtend zat ik bij mijn eerste roeilesje. Het ging heel goed, en ik kreeg er energie van. Na afloop nog gezellig wat gekletst met mede-roeiers. Morgen weer!

image

2 gedachten over “Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>