‘Niet te gek, he?’

Vaak weet je zelf wat goed voor je is, maar soms weten anderen het echt beter. Omdat je nou eenmaal blinde vlekken hebt. De mijne is ‘alles of niets ‘. Vaak overtrainde ik me in de alles-stand. Ik rende als een idioot, sportte elke dag, etc. Dat viel me niet eens op. Tot ik een hardlooptrainer kreeg die steeds tegen me zei ‘Niet te gek, he?’ . Ik begreep eerst niet wat hij bedoelde. Daarna verzette ik me ertegen en rende ik nog steeds als een idioot. En kreeg blessures en kon even niet rennen. Later vond ik het terecht, maar kon ik nog niet beter en nu zeg ik het regelmatig tegen mezelf. Dat is het effect van een goede coach.

image

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>