So choco-lonely

Gaat het beter als ik schrijf of schrijf ik wanneer het beter gaat? Feit is dat het stil was aan deze kant en dat het al even niet zo goed gaat met gezond eten. Het begon zo rond Pasen met gewoon te druk om te schrijven aan dit blog. Figuurlijk veel op mijn bordje. Daarna volgde een retraite waarin ik (noodgedwongen) juist heel gezond iedere dag veganistisch at en geen koffie dronk en dat voelde fijn en afschuwelijk tegelijk. Omdat mijn lijf heel heftig reageert met hoofdpijn en andere merkwaardige pijntjes en pijnen en er een mentaal programmaatje start met allerlei oordelen daarover en ik er bovendien niet van af viel waardoor ik er ook nog eens teleurgesteld over was. De mogelijkheid om daarna mee te doen aan een aan de groep aangeboden detox programma voelde als een overduidelijk NEE!!! ondanks de belofte dat het met zachtheid zou gaan en met de mogelijkheid te ontdekken waaraan je lichaam behoefte heeft. Ik begon een ‘laat me met rust!”-houding te koesteren, een houding die kennelijk gepaard gaat met het kopen van chocolade (niet mijn drug of choice normaal….) op stations omdat ik ‘zo zielig’ ben. Eenzaam in mijn onduidelijke emotie, maar niet in staat er iemand bij te laten. Jammergenoeg ook even niet in de gelegenheid (nog) om een meer time-consuming manier te vinden of in te passen om die zelfzorg toe te passen. Maar dat gaat wel weer lukken hoor. Let maar op. Vandaag naar de sauna met een vriendin. Tijd om weer even open te worden.

image

Als grapje had ik de kop ‘so choco-lonely’ bedacht en er dit filmpje bij gezocht, maar de idiote tekstherhalingen in beeld ‘so lonely, 4x’ en i feel so low 4x, raakten een snaar. Inademen maar.

 

 

 

 

Een gedachte over “So choco-lonely

  1. Prut hè als je je zo voelt en gedraagt. Ik heb er ook last van. Miste je blogs,want was op zoek naar steun. Gelukkig ben je terug 😉
    Kom op, we kunnen het. Ook so low. Kleine stapjes en lief zijn voor onszelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>