Terug

Het duurde meer dan zomaar even, maar ik ben terug. Ik was voor mijn gevoel al ‘terug’ in de zin van gezond etend, bewegend, mentaal weer lekker in mijn vel, maar had me nog niet digitaal gemeld. En hoe grappig, schreef ik in vorige blog nog over de dikke vette ‘NEE’ bij de detox. Nu heb ik de JA en zit ik in mijn tweede, strenge, week van drie. Ik eet even geen zuivel, vlees of vis, tarwe, witte rijst, aardappelen of suiker. Oh ja, en ik drink geen koffie of alcohol. Gaat verrassend fijn. Ik ontdek dat ik vlees nauwelijks mis, bijvoorbeeld maar zuivel wel. En dat ik best zonder koffie kan. En dat ik te weinig tijd heb/maak om leuke veganistische gerechtjes te maken. En dat ik ‘s nachts wakker kan liggen van een knorrende buik. Oei.

Later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>